22 års erfarenhet av flytbryggor
Vi tillverkar 4 500 m flytbryggor varje år
18 specialister till din tjänst
Top Marine-produkter erbjuds i 22 länder
Top Marine, +46 8 684 199 00, info@topmarine.se

Bryggtillbehör

För att användningen av en flytbrygga ska bli så bekväm som möjligt erbjuder vi ett brett urval av bryggtillbehör.

Gångbara Y-bommar, bojar, förankringstillbehör, landgångar, landfästen, badstegar, ledstänger och ledstänger med bänk underlättar användningen av bryggan och ökar dess användningsmöjligheter.

Tillbehör till bryggor

Varför ingår de inte i standardutrustningen? Eftersom flytbryggor, användarnas behov och miljöförhållanden för bryggor varierar kraftigt. Med hjälp av tillbehör till bryggor kan du sätta samman en komplett brygga som uppfyller dina specifika behov.

Du kan till exempel behöva en landgång av trä eller metall. Valet beror på bryggans modell, avståndet från stranden och hur mycket vattennivån varierar.

Bryggtillbehör för bad

badstegar. Valet mellan badstegar med 4 och 7 steg beror på om bryggan som stegen monteras på är fast eller flytande. Vid en fast brygga förblir stegen på samma nivå och en stege med 4 steg kan visa sig vara för kort vid låg vattennivå. En flytbrygga däremot följer vattennivån och i så fall räcker det med en stege med 4 steg. Med hjälp av bryggtillbehör tar du dig lättare upp från bryggan.

Med hjälp av tillbehör kan du även ge din flytbrygga ett originellt utseende genom att komplettera den med t.ex. en bågbro eller belysningsarmaturer med solceller.

Det finns många produkter och alternativ att välja mellan, men du behöver inte bekymra dig över valet. Våra specialister vet vilka tillbehör som är bäst för din typ av brygga och för dina behov. De förklarar fördelarna med varje produkt och ger rekommendationer.

Klicka på de olika produktkategorierna nedan för att se de olika möjligheterna och tala gärna om dina önskemål för oss.

Våra kunder säger

Läs vad våra nöjda kunder säger:
Baggo Marina hamnkapten Goran Berghem.

Top Marine valdes ut som det bästa leverantören för genomförandet av vårt projekt. Leveranssäkerhet och detaljerad design var av extra stor vikt vid samarbetet.
Vi kan verkligen rekommendera Top Marine och deras produkter.

Göran Berghem, ägare och hamnkapten för Baggö Marina

Top Marine agerade mycket professionellt vid anbudslämnandet och under förhandlingarna: referenserna och översikter över tillverkningen bidrog till att övertyga oss om att företaget var pålitligt och att projektet skulle lyckas.
Både den verkställande direktören och projektledaren tog i alla avseenden hänsyn till våra behov och önskemål. Top Marine höll sina löften och fullgjorde alla avtalsenliga åtaganden korrekt. Även pris-kvalitetsförhållandet var bra.
Jag vågar därför rekommendera Top Marine även till andra företag och seglingsklubbar vilket jag för övrigt redan har gjort!
Sammanfattningsvis kan jag säga att det är ett suveränt företag som säkert hittar nya kunder och uppdrag, även här vid Päijänne sjö i Finland.

Jouko Chrons – Hollola båtklubbs hamn

Ubbe Ek

Inköp och utbyte av den gamla flytbryggan gick väldigt smidigt. Det började med att vi skickade ut en offertförfrågan på en ny brygga, en säljare från Top Marine kom hit och tittade på plats. Sedan fick vi en komplett offert med ritning och tidplan på alltihop och det kändes skönt att veta att inga extra kostnader tillkommer. När bryggan kom hit och sjösattes tog det bara en dag, sen var den nya bryggan utlagt och den gamla bryggan bogserad härifrån.
Kan varmt rekommendera Top Marine!

Ubbe Ek – Bryggansvarig Vårby Nautiska Båtklubb

Johan Pedersen

Som ägare och entreprenör inom den Marina branschen sätter jag stort värde på leveranstid och kvalitet. Samarbetet med Top Marine ger en trygghet och jag vet att de produkter jag köper håller högsta kvalitet. Dessutom har de kompetenta montörer som aldrig är mer än ett samtal bort.

Johan Pedersen – VD Ramsmora Varv & Marina samt Nässlingen Resort

Rene Allik

Kalev Yachtklubbs erfarenheter av Top Marine har varit positiva på alla sätt och vis, och det säger jag utan att överdriva. Samarbetet har varit smidigt från första offert, design och förberedelser till installation och servicen efter köpet. Vad gäller att föreslå praktiska lösningar är de proffs som både lyssnar och tar hänsyn till kundens önskemål. Deras expertis och problemlösningsförmåga är också guld värda, särskilt i stressiga situationer på grund av tidsschemat, oförutsedda problem eller när tekniska bekymmer stötts på.

René Allik, Manager för Kalevi Yachtklubb

När vi byggde Kakumäes hamn var målet att skapa det bästa 5-stjärniga marina centret i Östersjön och Baltikum. För att förverkliga våra idéer valde vi en helt kompromisslös idéspruta, Top Marine, som partner.
Vi kan stolta berätta för våra kunder att Haven Kakumäes hamn planerades, designades och tillverkades i Estland.
Vi är otroligt nöjda med samarbetet så här långt, tack Top Marine!

Indrek Ilves, direktör för Haven Kakumäes hamn

Top Marine topmarine.se info@topmarine.ee

År 2010 fick jag en liten ECO-brygga i födelsedagspresent av mina vänner. Det tog inte mer än en dag att installera den och redan till kvällen njöt vi av ett bastubad. Tidigare var vi tvungna att gå längs dammkanten från vår rökbastu i Hanjaa för att kunna hoppa i, och på grund av halkan var det allt annat än smidigt att komma sig i och ur dammen. Efter att vi fick bryggan njuter vi ännu mer av bastun. Med badbryggan är det enkelt att hoppa i vattnet och du kan använda stegen för att klättra upp. Bryggan behöver väldigt lite underhåll. Jag tvättar den när det behövs, men inte mer än en gång vartannat år. Givetvis är det barnen som älskar bryggan mest! Innan bryggan var dammen bara en pöl i hörnet av trädgården, men nu tillbringar vi all fritid där. Bryggan är ett perfekt ställe för att sola, simma, grilla, se på stjärnorna eller bara umgås.
Jag rekommenderar Top Marines erfarenhet och kvalitet!

Andrus Vare

Varför välja Top Marine?

Toppkvalitet
100 % produktkunskap
Service med omsorg
Säkerhet och naturskydd
Professionell installation
Ett bra pris
Leveranstid
Standarder
Inställning
Top Marine topmarine.se info@topmarine.ee
Be en expert om hjälp