22 års erfarenhet av flytbryggor
Vi tillverkar 4 500 m flytbryggor varje år
18 specialister till din tjänst
Top Marine-produkter erbjuds i 22 länder
Top Marine, +46 8 684 199 00, info@topmarine.se

Välj en flytbrygga efter dina behov

En flytbrygga passar både i en marina som skyddas av en vågbrytare och i en båthamn eller badplats i inlandsvatten. Tillbehör till er flytbrygga och rekommendationer för hur man säkert förankrar en flytbrygga finns under varje produkt.

Vilka flytbryggor erbjuder vi och vilken ska man välja?

En stabil betongponton med hög bärförmåga?, en hållbar trä- och betongbrygga?, en träbrygga med plastpontoner?, en bekväm badbrygga?, eller till och med ett flytande hus?

Innan ni väljer flytbrygga bör ni svara på följande frågor:

  • vad är huvudändamålet med bryggan (förtöjning av båtar eller segelbåtar, bad, vågbrytning osv.)
  • vilka förhållanden flytbryggan ska passa (inlandsvatten, havsstrand)
  • hur stor bärförmåga flytbryggan ska ha
  • vad är den aktuella våghöjden
  • hur lång eller bred flytbrygga
  • fribordshöjder för båtar som ska förtöjas vid bryggan
  • om bryggan ska placeras tvärs mot eller längs med strandlinjen

Förankra en flytbrygga

Klicka på olika typer av flytbryggor nedan och läs mer om tekniska specifikationer,  underhåll, tillbehör, montering, förankring osv. På så sätt kan du ta reda på den viktigaste informationen innan du diskuterar saken med vår specialist. Är du osäker på hur du ska förankra din flytbrygga  kan du kontakta oss direkt.

Du hittar specialistens kontaktuppgifter nederst på sidan.

Pris för en flytbrygga

Vid alla produkter finns även utförliga bildgallerier så du får en uppfattning om hur en viss flytbrygga ser ut. Vid varje flytbrygga finns det pris på vad den kostar.

Våra kunder säger

Läs vad våra nöjda kunder säger:
Baggo Marina hamnkapten Goran Berghem.

Top Marine valdes ut som det bästa leverantören för genomförandet av vårt projekt. Leveranssäkerhet och detaljerad design var av extra stor vikt vid samarbetet.
Vi kan verkligen rekommendera Top Marine och deras produkter.

Göran Berghem, ägare och hamnkapten för Baggö Marina

Top Marine agerade mycket professionellt vid anbudslämnandet och under förhandlingarna: referenserna och översikter över tillverkningen bidrog till att övertyga oss om att företaget var pålitligt och att projektet skulle lyckas.
Både den verkställande direktören och projektledaren tog i alla avseenden hänsyn till våra behov och önskemål. Top Marine höll sina löften och fullgjorde alla avtalsenliga åtaganden korrekt. Även pris-kvalitetsförhållandet var bra.
Jag vågar därför rekommendera Top Marine även till andra företag och seglingsklubbar vilket jag för övrigt redan har gjort!
Sammanfattningsvis kan jag säga att det är ett suveränt företag som säkert hittar nya kunder och uppdrag, även här vid Päijänne sjö i Finland.

Jouko Chrons – Hollola båtklubbs hamn

Ubbe Ek

Inköp och utbyte av den gamla flytbryggan gick väldigt smidigt. Det började med att vi skickade ut en offertförfrågan på en ny brygga, en säljare från Top Marine kom hit och tittade på plats. Sedan fick vi en komplett offert med ritning och tidplan på alltihop och det kändes skönt att veta att inga extra kostnader tillkommer. När bryggan kom hit och sjösattes tog det bara en dag, sen var den nya bryggan utlagt och den gamla bryggan bogserad härifrån.
Kan varmt rekommendera Top Marine!

Ubbe Ek – Bryggansvarig Vårby Nautiska Båtklubb

Johan Pedersen

Som ägare och entreprenör inom den Marina branschen sätter jag stort värde på leveranstid och kvalitet. Samarbetet med Top Marine ger en trygghet och jag vet att de produkter jag köper håller högsta kvalitet. Dessutom har de kompetenta montörer som aldrig är mer än ett samtal bort.

Johan Pedersen – VD Ramsmora Varv & Marina samt Nässlingen Resort

Rene Allik

Kalev Yachtklubbs erfarenheter av Top Marine har varit positiva på alla sätt och vis, och det säger jag utan att överdriva. Samarbetet har varit smidigt från första offert, design och förberedelser till installation och servicen efter köpet. Vad gäller att föreslå praktiska lösningar är de proffs som både lyssnar och tar hänsyn till kundens önskemål. Deras expertis och problemlösningsförmåga är också guld värda, särskilt i stressiga situationer på grund av tidsschemat, oförutsedda problem eller när tekniska bekymmer stötts på.

René Allik, Manager för Kalevi Yachtklubb

När vi byggde Kakumäes hamn var målet att skapa det bästa 5-stjärniga marina centret i Östersjön och Baltikum. För att förverkliga våra idéer valde vi en helt kompromisslös idéspruta, Top Marine, som partner.
Vi kan stolta berätta för våra kunder att Haven Kakumäes hamn planerades, designades och tillverkades i Estland.
Vi är otroligt nöjda med samarbetet så här långt, tack Top Marine!

Indrek Ilves, direktör för Haven Kakumäes hamn

Top Marine topmarine.se info@topmarine.ee

År 2010 fick jag en liten ECO-brygga i födelsedagspresent av mina vänner. Det tog inte mer än en dag att installera den och redan till kvällen njöt vi av ett bastubad. Tidigare var vi tvungna att gå längs dammkanten från vår rökbastu i Hanjaa för att kunna hoppa i, och på grund av halkan var det allt annat än smidigt att komma sig i och ur dammen. Efter att vi fick bryggan njuter vi ännu mer av bastun. Med badbryggan är det enkelt att hoppa i vattnet och du kan använda stegen för att klättra upp. Bryggan behöver väldigt lite underhåll. Jag tvättar den när det behövs, men inte mer än en gång vartannat år. Givetvis är det barnen som älskar bryggan mest! Innan bryggan var dammen bara en pöl i hörnet av trädgården, men nu tillbringar vi all fritid där. Bryggan är ett perfekt ställe för att sola, simma, grilla, se på stjärnorna eller bara umgås.
Jag rekommenderar Top Marines erfarenhet och kvalitet!

Andrus Vare

Varför välja Top Marine?

Toppkvalitet
100 % produktkunskap
Service med omsorg
Säkerhet och naturskydd
Professionell installation
Ett bra pris
Leveranstid
Standarder
Inställning
Top Marine topmarine.se info@topmarine.ee
Be en expert om hjälp